Al Invest DOO Beograd +38163372717    +38163233735

Novogradnja Zvezdara Križanićeva

Prodaja stanova beograd alinvest

Objekat u izgradnji se nalazi u ulici Krizaniceva br 10 na Zvezdari u blizini ulice Vojislava Ilica i Gospodara Vucica.
Zgrada je lepo pozicionirana u blizini nekoliko osnovnih skola i obdanista na 10 minuta hoda.
Savremeno projektovana zgrada sa najkvalitetnijom zavrsnom obradom i materijalima, stanova luksuzno opremljenim kupatilima i kuhinjama sa uvoznom granitnom keramikom , daljinski sistem grejanja preko beogradskih toplana,prvoklasna nemacka petokomorna stolarija,hrastov parket prve klase,video interfoni, sigurnosna vrata sa ogledalim i motura bravama. Zgrada je projektovana tako da podrzava najvise standarde energetske efikasnosti.
Stambeni Objekat se sastoji od prizemlja, tri sprata i povucenog sprata. Stanovi ce biti kvadrature od 25 m2 do 120 m2, takodje ce u sklopu imati i 11 natkrivenih parking mesta u toploj garazi sa izlaznom rampom sa samootopljivacima snega.
Samim ulaskom u objekat imacete utisak kao da se nalazite u luksuznom hotelu ili lepoj kuci jer nasa ideja je da hodnici budu opremljeni tako da se svi stanari osecaju prijatno. Lep ambijent i luksuz koji pruzamo omogucice vam maksimalan ugodjaj koji mi prvenstveno zelimo nasim potencijalnim kupcima. Dodjite posetite nas i videcete nase ideje i planove.

Novogradnja Zvezdara Križanićeva EXTERIJER

Prodaja stanova beograd alinvest

 

Novogradnja Zvezdara Križanićeva ENTERIJER

Prodaja stanova beograd alinvest