Al Invest DOO Beograd +38163372717    +38163233735

NOVOGRADNJA BEOGRAD ALINVEST

NOVOGRADNJA VRAČAR

Novogradnja Vračar – Objekat se nalazi u ulici Sazonova br 87 na Vračaru.
Zgrada je dobro pozicionirana za porodicno stanovanje u blizini se nalazi Osnovna škola, Dom zdravlja Vračar,Beogradsko Dramsko Pozorište …

POZOVITE
+38163372717
+38163233735

 

AL INVEST NOVOGRADNJA PRODAJA STANOVA 

Svaka srećna priča ima svoj interesantan početak. Pri osnivanju gradjevinskog preduzeća AL INVEST doo postojala je zamisao da se nastavi porodična tradicija koja je nastala pre petnaest godina.
AL INVEST je malo preduzeće koje se bavi investiranjem u oblasti gradjevinarstva na raznim lokacijama. Firma se bavi gradnjom manjih stambenih zgrada koje imaju do 20 stambenih jedinica po ulazu. Sve zgrade su luksuzno opremljene,sa najkvalitetnijim gradjevinskim materijalima. Na teritoriji Beograda izgradjeni su stambeni objekti na Dedinju, Mirijevu, Crveni Krst, ZvezdaraZemun. Mi vam pruzamo kvalitet i sigurnost i cilj nam je da nasi kupci budu zadovoljni tako sto im kao firma omogucujemo useljivost u objekte „kljuc u ruke“ kao i kreditno sposobne objekte,i pomoc pri dizajniranju stanova,kao i konsalting. Pogledajte sajt i kontaktirajte nas, mi smo tu na raspolaganju da nasim klijentima obezbedimo arhitekte i ispunimo svaku vasu zamisao.

ZGRADA
STANOVA
KVADRATA