Al Invest DOO Beograd +38163372717    +38163233735

završena useljena

GRUŽANSKA 15

Novogradnja Vračar Crveni Krst  – Projekat nalazi u ulici Gružanska 15..

POZOVITE
+38163372717
+3816323373

STAN 1 JE PRODAT

Beogradsku opštinu Vračar uskoro će ulepšati novi stambeni objekat u ulici Gruzanska br. 15 koja je pozicionirana u samom srcu Crvenog krsta na Vračaru.

Vračar je beogradsko naselje sa modernim i savremenim načinom života na najvišem nivou, gde su vam na svakih par desetina metara dostupne knjižare,osnovne škole, vrtići, kafei, restorani, koji ceo kraj čine udobno, prijatno i potpuno zadovoljava potrebe i zahteve života u Beogradu.

Kraj je povezan sa svim ostalim delovima užeg i šireg centra grada, odličnom saobraćjnom i i infrastrukturnom mrežom, bilo automobilom ili javnim prevozom ( autobus,trolejbus,tramvaj…).
 
O OBJEKTU 
Stambeni objekat se sastoji od podruma,prizemlja,4 sprata i potkrovlja
Nase arhitekte su se maksimalno potrudile kako bi napravile stanove sa maksimalno iskoriscenim prostorom.
Stanovi ce biti kvadrature od 49m2 do 100 m2, takodje ce u sklopu imati i 11 parking mesta u toploj garazi sa izlaznom rampom sa samootopljivacima snega
 
 
MATERIJALI 
Zgrada je savremeno projektovana sa najkvalitetnijom završnom obradom i materijalima.
Kupatila u italijanskoj granitnoj keramiciugradni lavaboi sa ormaricimastaklene tus kabine i kvalitene sanitarije desu standardne opreme koju pruzamo.
Zgrada je projektovana tako da podrzava najvise standarde energetske efikasnosti.
Termo izolacija od 10 cm ce znatno smanjiti troskove grejanja.
 

Veliki otvori kakvi su na nasim objektima pruzice maksimlno svetao dom .Petokomorna aluminijumska stolarija Nemackog proizvodjaca sa tri sloja stakala takozvani ClimaGuard 4 godisnja doba stakla. ClimaGuard Solar je ravno staklo sa transparentnim i izrazito tankim filmom na površini. Zahvaljujući tome, osigurava visoko propuštanje svetlosti (66%), odličnu toplotnu izolaciju (Ug=1.1 W/m²K) i zaštitu od sunčeve energije (propušta samo 42% sunčeve energije). Sve to samo u jednom premazu! ClimaGuard® Solar staklo čija je glavna svrha izuzetna toplotna izolacija, u poređenju sa tradicionalnim izolacionim staklom, omogućava uštedu polovine troškova grejanja u hladnim danima. U prosečnom domaćinstvu to može biti i do nekoliko stotina evra godišnje. To staklo ne samo da vodi računa o vašim novčanicama, nego i o Vašoj okolini.

Projektovano grejanje je centralno povezano na Beogradske elektrane sa naplatom po utrosenoj energiji kalorimetrima sto znatno smanjuje racune.

Vrata sigurnosna  sa ugradnjenim ogledalima sa unutrasnje straneopis mozete da pogledate na linku http://www.block-lock-door.rs/proizvodi/sigurnosna-vrata-model-bld1.php
Sobna vrata vanstandardnih dimenizija 220 cm daju na luksuzu .
Lamelni hrastov parket proizvodjaca http://www.lamar-parket.com  velikih dimenzija uklopice se u svaki enterijer.
 
Takodje nasi kupci ce uz stan dobiti ostavu u podrumskom delu zgrade u koju mogu da odloze sve potrepstine.
 
Ulaskom u zgradu stiče se utisak ulaska u neki luksuzni hoteili kuću,cilj nam je da svojim kupcima pružimo maksimalan osećaj ugodnosti.

Prodaja Stanova Vračar Gružanska 15 Exterijer

STAN 2 JE PRODAT

STAN 3 JE PRODAT

STAN 4 JE PRODAT

STAN 5 JE PRODAT

STAN 6 JE PRODAT

STAN 7 JE PRODAT

STAN 8 JE PRODAT

STAN 9 JE PRODAT

STAN 10 JE PRODAT

STAN 11 JE PRODAT