Al Invest DOO Beograd +38163372717    +38163233735

NOVOGRADNJA VRAČAR  – Prodaja STANOVA VRAČAR

 

STOJANA PROTIĆA 47 SVI STANOVI SU PRODATI

MOGUĆNOST REZERVACIJE 
KREIRAJTE SAMI SVOJ STAN NA VRAČARU DOK JE OBJEKAT U IZGRADNJI
VRHUNSKI MATERIJALI- LUX GRADNJA

POČETAK GRADNJE STANOVA PROLEĆE 2020

 

Beogradsku opštinu Vračar uskoro će ulepšati novi stambeni objekat u ulici Stojana Protića koja je pozicionirana u blizini Hrama Svetog Save, Čuburskog parka i Kalenić pijace.

Vračar je beogradsko naselje sa modernim i savremenim načinom života na najvišem nivou, gde su vam na svakih par desetina metara dostupne knjižare,osnovne škole, vrtići, kafei, restorani, koji ceo kraj čine udobno, prijatno i potpuno zadovoljava potrebe i zahteve života u Beogradu.

Kraj je povezan sa svim ostalim delovima užeg i šireg centra grada, odličnom saobraćjnom i i infrastrukturnom mrežom, bilo automobilom ili javnim prevozom ( autobus,trolejbus,tramvaj…).

Prodaja Stanova Vračar Stojana Protića Exterijer

Penthouse Stojana Protića Enterijer

Stan 2 - Stojana Protića Novogradnja Vračar

Stan 1 - Stojana Protića Novogradnja Vračar

PRODATO

Stan 3 - Stojana Protića Novogradnja Vračar

PRODATO

Stan 4 - Stojana Protića Novogradnja Vračar

PRODATO

Stan 5 - Stojana Protića Novogradnja Vračar

PRODATO

Stan 6 - Stojana Protića Novogradnja Vračar

PRODATO

Stan 7 - Stojana Protića Novogradnja Vračar

PRODATO

O OBJEKTU 
Stambeni objekat se sastoji od podruma,prizemlja,3 sprata i povučenog sprata.
Nase arhitekte su se maksimalno potrudile kako bi napravile stanove sa maksimalno iskoriscenim prostorom.
Stanovi ce biti kvadrature od 62 m2 do 145m2, takodje ce u sklopu imati i 9 natkrivenih parking mesta u toploj garazi sa izlaznom rampom sa samootopljivacima snega
 
 
MATERIJALI 
Zgrada je savremeno projektovana sa najkvalitetnijom završnom obradom i materijalima.
Kupatila u italijanskoj granitnoj keramiciugradni lavaboi sa ormaricimastaklene tus kabine i kvalitene sanitarije deo su standardne opreme koju pruzamo.
Zgrada je projektovana tako da podrzava najvise standarde energetske efikasnosti.
Termo izolacija od 10 cm ce znatno smanjiti troskove grejanja.

Fasada u granitu

Veliki otvori kakvi su na nasim objektima pruzice maksimlno svetao dom .Petokomorna stolarija Nemackog proizvodjaca aluminum drvo sa tri sloja stakala takozvani ClimaGuard 4 godisnja doba stakla. ClimaGuard Solar je ravno staklo sa transparentnim i izrazito tankim filmom na površini. Zahvaljujući tome, osigurava visoko propuštanje svetlosti (66%), odličnu toplotnu izolaciju (Ug=1.1 W/m²K) i zaštitu od sunčeve energije (propušta samo 42% sunčeve energije). Sve to samo u jednom premazu! ClimaGuard® Solar staklo čija je glavna svrha izuzetna toplotna izolacija, u poređenju sa tradicionalnim izolacionim staklom, omogućava uštedu polovine troškova grejanja u hladnim danima. U prosečnom domaćinstvu to može biti i do nekoliko stotina evra godišnje. To staklo ne samo da vodi računa o vašim novčanicama, nego i o Vašoj okolini.

Projektovano grejanje je centralno povezano na Beogradske elektrane sa naplatom po utrosenoj energiji kalorimetrima sto znatno smanjuje racune.

Vrata sigurnosna  sa ugradnjenim ogledalima sa unutrasnje straneopis mozete da pogledate na linku http://www.block-lock-door.rs/proizvodi/sigurnosna-vrata-model-bld1.php
Sobna vrata vanstandardnih dimenizija 220 cm daju na luksuzu .
Lamelni hrastov parket proizvodjaca http://www.lamar-parket.com  velikih dimenzija uklopice se u svaki enterijer.
Takodje nasi kupci ce uz stan dobiti ostavu u podrumskom delu zgrade u koju mogu da odloze sve potrepstine.
Ulaskom u zgradu stiče se utisak ulaska u neki luksuzni hotel ili kuću,cilja nam je da svojim kupcima pružimo maksimalan osećaj ugodnosti.
 

Svaka srećna priča ima svoj interesantan početak. Pri osnivanju gradjevinskog preduzeća AL INVEST doo postojala je zamisao da se nastavi porodična tradicija koja je nastala pre petnaest godina.
AL INVEST je malo preduzeće koje se bavi investiranjem u oblasti gradjevinarstva na raznim lokacijama. Firma se bavi gradnjom manjih stambenih zgrada koje imaju do 20 stambenih jedinica po ulazu. Sve zgrade su luksuzno opremljene,sa najkvalitetnijim gradjevinskim materijalima. Na teritoriji Beograda izgradjeni su stambeni objekti na Dedinju, Mirijevu, Crveni Krst, ZvezdaraZemun. Mi vam pruzamo kvalitet i sigurnost i cilj nam je da nasi kupci budu zadovoljni tako sto im kao firma omogucujemo useljivost u objekte „kljuc u ruke“ kao i kreditno sposobne objekte,i pomoc pri dizajniranju stanova,kao i konsalting. Pogledajte sajt i kontaktirajte nas, mi smo tu na raspolaganju da nasim klijentima obezbedimo arhitekte i ispunimo svaku vasu zamisao.

Beogradsku opštinu Vračar uskoro će ulepšati novi luksuznistambeni objekat u ulici Stojana Protića koja je pozicionirana u blizini Hrama Svetog Save, Čuburskog parka i Kalenić pijace.

Vračar je beogradsko naselje sa modernim i savremenim načinom života na najvišem nivou, gde su vam na svakih par desetina metara dostupne knjižare,osnovne škole, vrtići, kafei, restorani, koji ceo kraj čine udobno, prijatno i potpuno zadovoljava potrebe i zahteve života u Beogradu.

Kraj je povezan sa svim ostalim delovima užeg i šireg centra grada, odličnom saobraćjnom i i infrastrukturnom mrežom, bilo automobilom ili javnim prevozom ( autobus,trolejbus,tramvaj…).