SAZONOVA 87  SVI STANOVI PRODATI.

Novogradnja Vračar – Objekat u izgradnji se nalazi u ulici Sazonova br 87 na Vračaru.
Zgrada je dobro pozicionirana za porodicno stanovanje u blizini se nalazi Osnovna škola, Dom zdravlja Vračar,Beogradsko Dramsko Pozorište, mnovstvo vrtica …

Zgrada je savremeno projektovana sa najkvalitetnijom završnom obradom i materijalima.
Kupatila u italijanskoj granitnoj keramici, ugradni lavaboi sa ormaricima, staklene tus kabine i kvalitene sanitarije deo su standardne opreme koju pruzamo.
Zgrada je projektovana tako da podrzava najvise standarde energetske efikasnosti.

Termo izolacija od 10 cm ce znatno smanjiti troskove grejanja.
 

Veliki otvori kakvi su na nasim objektima pruzice maksimlno svetao dom .Petokomorna stolarija Nemackog proizvodjaca VEKA u dve boje (unutra drvo a spolja antracit boja) sa tri sloja stakala takozvani ClimaGuard 4 godisnja doba stakla. ClimaGuard Solar je ravno staklo sa transparentnim i izrazito tankim filmom na površini. Zahvaljujući tome, osigurava visoko propuštanje svetlosti (66%), odličnu toplotnu izolaciju (Ug=1.1 W/m²K) i zaštitu od sunčeve energije (propušta samo 42% sunčeve energije). Sve to samo u jednom premazu! ClimaGuard® Solar staklo čija je glavna svrha izuzetna toplotna izolacija, u poređenju sa tradicionalnim izolacionim staklom, omogućava uštedu polovine troškova grejanja u hladnim danima. U prosečnom domaćinstvu to može biti i do nekoliko stotina evra godišnje. To staklo ne samo da vodi računa o vašim novčanicama, nego i o Vašoj okolini.

Projektovano grejanje je centralno povezano na Beogradske elektrane sa naplatom po utrosenoj energiji kalorimetrima.

Stambeni objekat se sastoji od podruma,prizemlja,4 sprata i povučenog sprata.

Svi stanovi imaju terase sa kojih se pruza prelep pogled na panoramu grada.

Stanovi ce biti kvadrature od 36 m2 do 130 m2, takodje ce u sklopu imati i 13 natkrivenih parking mesta u toploj garazi sa izlaznom rampom sa samootopljivacima snega. 

Vrata sigurnosna  sa ugradnjenim ogledalima sa unutrasnje strane, opis mozete da pogledate na linku http://www.block-lock-door.rs/proizvodi/sigurnosna-vrata-model-bld1.php
 
Lamelni hrastov parket proizvodjaca http://www.lamar-parket.com  velikih dimenzija uklopice se u svaki enterijer.
Takodje nasi kupci ce uz stan dobiti ostavu u podrumskom delu zgrade u koju mogu da odloze sve potrepstine.

Ulaskom u zgradu stiče se utisak ulaska u neki luksuzni hotel ili kuću,cilja nam je da svojim kupcima pružimo maksimalan osećaj ugognosti.