Al Invest DOO Beograd +38163372717    +38163233735

PROJEKAT U IZGRADNJI 

VUKICA MITROVIĆ 74

Pretstavljamo Vam nas novi projekat. Objekat u Vukice Mitrović 74, jednoj od najbolje pozicioniranih ulica na Vračaru,u neposrednoj blizini više škola, vrtića najpopularnijih restorana. 

POZOVITE
+38163372717
+3816323373

STAN 1 JE REZERVISAN

STAN 2 JE REZERVISAN

STAN 3 JE REZERVISAN

STAN 4

STAN 5

STAN 6

STAN 7 JE REZERVISAN

KROVNA TERASA

PODRUM

 
Pretstavljamo Vam nas novi projekat.
Objekat u Vukice Mitrovic 74, jednoj od najbolje pozicioniranih ulica na Vracaru,u neposrednoj blizini vise skola, vrtica najpopularnijih restorana. 
 
O OBJEKTU  
Stambeni objekat se sastoji od podruma,prizemlja,3 sprata i povučenog sprata.
Luksuz ce biti zivot u zgradi sa samo 7 stanova
Nase arhitekte su se maksimalno potrudile kako bi napravile stanove sa maksimalno iskoriscenim prostorom.
Stanovi ce biti kvadrature od 43 m2 do 131 m2, takodje ce u sklopu imati i 8 natkrivenih parking mesta  garazi u koju se ulazi preko auto lifta.
 
MATERIJALI 
Zgrada je savremeno projektovana sa najkvalitetnijom završnom obradom i materijalima.
Kupatila u italijanskoj granitnoj keramiciugradni lavaboi sa ormaricimastaklene tus kabine i kvalitene sanitarije desu standardne opreme koju pruzamo.
Kupci u ranoj fazi izgradnje mogu da izaberu kompletnu opremu za svoj stan.
Zgrada je projektovana tako da podrzava najvise standarde energetske efikasnosti.
Termo izolacija od 10 cm ce znatno smanjiti troskove grejanja.

Fasada u granitu.Veliki otvori kakvi su na nasim objektima pruzice maksimlno svetao dom .Petokomorna stolarija Nemackog proizvodjaca aluminum sa tri sloja stakala takozvani ClimaGuard 4 godisnja doba stakla. ClimaGuard Solar je ravno staklo sa transparentnim i izrazito tankim filmom na površini. Zahvaljujući tome, osigurava visoko propuštanje svetlosti (66%), odličnu toplotnu izolaciju (Ug=1.1 W/m²K) i zaštitu od sunčeve energije (propušta samo 42% sunčeve energije). Sve to samo u jednom premazu! ClimaGuard® Solar staklo čija je glavna svrha izuzetna toplotna izolacija, u poređenju sa tradicionalnim izolacionim staklom, omogućava uštedu polovine troškova grejanja u hladnim danima. U prosečnom domaćinstvu to može biti i do nekoliko stotina evra godišnje. To staklo ne samo da vodi računa o vašim novčanicama, nego i o Vašoj okolini.

Projektovano grejanje je centralno povezano na Beogradske elektrane sa naplatom po utrosenoj energiji kalorimetrima sto znatno smanjuje racune.

Vrata sigurnosna  sa ugradnjenim ogledalima sa unutrasnje straneopis mozete da pogledate na linku http://www.block-lock-door.rs/proizvodi/sigurnosna-vrata-model-bld1.php
Sobnavratavanstandardnihdimenizija 220 cm dajunaluksuzu .Kupci mogu da izaberu boju vrata po svojoj zelji.
Lamelni hrastov parket proizvodjaca velikih dimenzija uklopice se u svaki enterijer.
Takodje nasi kupci ce uz stan dobiti ostavu u podrumskom delu zgrade u koju mogu da odloze sve potrepstine.
Ulaskom u zgradu stiče se utisak ulaska u neki luksuzni hoteili kuću,cilja nam je da svojim kupcima pružimo maksimalan osećaj ugodnosti.

  
 

Prodaja Stanova Vračar Vukica Mitrović 74 Exterijer